Ekojen päivien kuulumiset



                                   Pinja ja Taru reissaa



Lähtöpäivä vierähti nopeasti tavaroita pakkaillessa ja vielä viimehetken hankintojen kanssa. Matka kentälle sujui hyvin ja konekkin oli aikataulussa. Saksan lentokentän suuruus pääsi hieman ehkä meitä molempia yllättämään. Sielä liikutaan terminaalien välejä maanalaisella metrolla, kenttä on siis todella suuri. Saksasta lähtevä kone oli hieman myöhässä mutta perillä oltiin kuitenkin aikataulussa jälleen. Asuntokin löytyi vihdoin pienen metsästyksen jälkeen, mukavalta paikalta Birkirkarasta.








Asunnossamme asuu meidän lisäksi viisi muuta ihmistä Intiasta ja Espanjasta. Saatiin kuitenkin omahuone jaettavaksi. Keittiössä odotti kaasuliesi mistä kummallakaan ei ole kokemusta.

Ekana päivänä käytiin FF toimistolla tapaamassa yhteyshenkilöä ja samalla kävimme heidän kanssaan työpaikalla kyselemässä tulevista työpäivistä. Jasmines house on hoitokoti iäkkäille ihmisille. Asukkaita löytyy kaiken kuntoisia ja ikäisiä. Tapaamine oli nopea ja meillä jäi aikaa tutustua hieman kaupunkiin.













Lähdimme Sliemmaan rannalle ja samalla näimme maata muutenkin. FF toimisto sijaitsee Valletassa joka on Maltan pääkaupunki.







Pääsimme aloittamaan työt keskiviikkona. Asunnolta on noin kaksi kilometriä työpaikalle joten päädyimme kävelemään. Ensimmäisenä työpäivänä lähinnä tutustuttiin talon toimintaan fysioterapeutin mukana, huomena paikan toinen fysioterapeutti palaa lomalta ja pääsemme molemmat vuorotellen vaihtelemaan heidän työpareina.




Ensimmäinen päivä oli tietenkin jännä ja huomasimme työkulttuurejen eroja jo aika hyvin. Työkaverit ja asiakkaat on todella mukavia ollut meitä kohtaan ja paikassa on ollut aikaisemminkin harjoittelija Suomesta, työpaikka on muutenkin todella kansainvälinen ja meidän lisäksi monesta muusta maasta harjoittelijoita on useampia.



Kommentit

  1. Kuulostaa oikein hyvälle ei muuta kun tsemppiä

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalle. Ihana kun saa lukea täältä miten siellä menee 💖

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmatta ja samalla Tarun viimosta viikkoa on eletty eteenpäin tätä kokemusta

Neljäs viikko