Kolmatta ja samalla Tarun viimosta viikkoa on eletty eteenpäin tätä kokemusta

Kolmas viikko alkoikin Pinjan kohdalla huonosti ja myös minä sairastin keskellä viikkoa kovan flunssan johdosta, joka varmasti oli tuloksena viikonlopun todella tuulisesta säästä

Painelin maanantaina työmaalle minne saatiinkin paikallinen poliisi ja heidän koirat vierailulle.
Työpaikassa vietetään aina kuun viimeisenä perjantaina siinä kuukaudessa syntymäpäiviä viettävien hetkeä kakkujen kera ja kerran viikossa talossa käy joku ulkopuolinen esimerkiksi muusikko tai nämä poliisit pitämässä tuokioiota asiakkaille.

 Malta on todella uskonnollinen maa ja katolilaisuus näkyy koko maassa ja myös työpaikalla erittäin voimakkaasti. Talossa on myös oma kappeli, jossa pappi käy useasti viikossa pitämässä messua.

Olen myös kiinnittänyt huomiota ruokailutottumusten erilaisuuteen, täälä asiakkaat syövät hoitokodilla pitsaa, pastaa, ranskalaisia ja salaatista ei tietoakaan.












Torstaina talossa oli ulkopuolinen pitämässä musiikkiterapiatuntia asiakkaille ja myös torstaina matkasimme  FF toimistolle toiseen tapaamiseen missä käytiin läpi mun kotiinlähtöä ja Pinjan jatkoja =)

Viikonloppuna vietettiin lauantaita mitä parhaimmassa säässä Bluelagoonilla saarella. Ei olisi voinut parempaa säätä saadakkaan sillä aurinko porotteli pilvettömältä taivaalta koko päivän.
Illalla Suomen jääkiokkopeliä seurattiin eräässä pienessä kuppilassa keskustassa.


Koitti sunnuntai aamu Äitienpäivineen, Maltan sää aurinkoinen eikä oikein tuulenvirettäkään. Itse lähden tänään kotiin katsomaan parhainta lahjaa, nään mun lapset ja miehen pitkästä aikaa eikä oikein muuta tähän päivään kaipaakkaan.

Itse koin kokemuksen silmiä avaavana kokemuksena, kaikkine tunteineen. On itketty, purtu hammasta, naurettu, halattu, saatu ja annettu poskisuudelmia, ihmetelty, opittu ja koettu kaikkea mitä en varmasti suomessa olisi saanut kokea. Suosittelen kaikille kokemuksena kokeilemaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neljäs viikko

Ekojen päivien kuulumiset